MKB’ers duurzaam de corona crisis uit met de ROADMAP2030?!

Uit een onderzoek van de ING dat afgelopen week werd uitgebracht blijkt dat grotere MKB-bedrijven de corona crisis gebruiken voor duurzame investeringen.

Hoewel een deel van de bedrijven in deze tijd overleeft op de reserves, zijn er ook bedrijven die de kans gegrepen hebben om te verduurzamen. Interessant is dat bedrijven duurzaamheid tijdens de corona crisis belangrijker zijn gaan vinden, in vergelijking met hetzelfde onderzoek uitgevoerd vóór de crisis. Als oorzaak wordt genoemd dat door de corona crisis ondernemers hebben ervaren wat de gevolgen kunnen zijn van een crisis. Daarmee worden de gevaren van een klimaatcrisis als niet meer zo ver weg ervaren.

Het lanceren van onze nieuwste service ROADMAP2030 lijkt daarmee op het juiste moment te zijn. Het ING onderzoek belicht ook de bedrijfseconomische voordelen van het verduurzamen; voorrang bij opdrachten, beter bedrijfsmodel en een hogere marge. Het verduurzamen zorgt ervoor dat jij je als bedrijf kunt onderscheiden en daarmee de continuïteit van je bedrijf kunt waarborgen!

Onze route start het soepelste en snelste met een korte belafspraak.